Alakformálás

Alakformálás Lipoleser Dunaharaszti

Hullámmasszázs


DOKTOR LIFE MK300

PIACVEZETŐ HULLÁMMASSZÁZS TECHNOLÓGIA


 A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, a szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás- és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethetnek.

 Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosbodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló egészségügyi állapotnak.


Alakformálás Lipoleser Dunaharaszti

INNOVATÍV NYOMÁSTERÁPIA NYIROKMASSZÁZZSAL


 A Doctor Life hullámmasszázs berendezések gyártója, a Daesung Maref vállalat 1986 óta a világ vezető szakembereinek bevonásával fejleszt és gyárt nyomásterápiás berendezéseket.
 Mára szakterületének vezető gyártójává vált.

 A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, applikátorokat helyezünk fel. Az applikátor szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer vezérelt, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.


Alakformálás Lipoleser Dunaharaszti

„MK” SZÉRIA: PRAKTIKUS PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK


 Az MK szériába tartozó Doctor Life termékek hatkamrás kezelőegységekkel vannak ellátva. Főként fix gyári beállítások jellemzik, állíthatóságuk korlátozott. Egyszerű felépítésük és kezelhetőségük mellett megbízható és jól használható termékek, kedvező árfekvésben.


Kezelőegységek


Alakformálás Lipoleser Dunaharaszti

A láb és kar applikátorok mérete egy külön beszerezhető bővítő cipzárral bővíthető. Így a nagyon nagy méretű páciensek kezelésére is lehetőség van.

Alakformálás Lipoleser Dunaharaszti

Az MK300 berendezés masszázs kompressziós programmal van ellátva. A berendezés két kimenetéhez maximum négy hagyományos, hatkamrás applikátor csatlakoztatható.

• Alaptartozékok: Az MK300 modell gazdag applikátor tartalommal kerül szállításra,
• 2 db láb applikátor
• 1 db kar applikátor,
• 1 db derék applikátor


DOCTOR LIFE berendezések kezelési lehetőségei:


 Esztétikai és általános alkalmazások: Salaktalanítás, méregtelenítés, narancsbőr kezelés, karcsúsítás, zsíroldás, nyirokkeringés és vérkeringés fokozása, relaxáció- és stressz oldás, folyadéktöbblet elszállítása, bőr textúrájának javítása, gyenge fizikai kondíciók esetén, izomláz, gyulladások, sebgyógyulás, álmatlanság, immungyengeség, székrekedés feloldása, bélfunkciók javítása, más testkezelő módszerek eredményeinek jelentős növekedése együttes alkalmazás esetén.


Testkezelés

Szőrtelenítés Dunaharasztin

Szőrtelenítés
Végleges és tartós eredmény a legkorszerűbb technikával.

Tovább...
Power Plate Dunaharasztin

Power Plate
Dunaharasztin csak nálunk...

Tovább...
Alakformálás Dunaharasztin

Alakformálás
A tökéletes megoldás hoyg készülj a nyárra...

Tovább...
Walkenergie Dunaharasztin

Walkenergie
Hatékonyan a sportos alakért...

Tovább...