Presszoterápia

OTO Chili Dunaharaszti

Diadal a centik felett...


 Presszoterápiás kezelés során nem kell mást tenni, csak kényelmesen feküdni fél órán keresztül, és élvezni a testen kellemesen végighullámzó masszázst…
 Kényeztető kezelés egészségügyi és esztétikai problémákra egyaránt!


 Hármas technológiájával számos fogyasztó és masszázseszköz alternatíváját jelenti. Ez a kezelés segít a súlyfelesleg jelentős csökkentésében megszabadulva a letapadt zsírpárnáktól, és kitűnő megoldást jelent lipodisztrófia (zsír-anyagcserezavar) esetében, továbbá jótékonyan hat az immunrendszerre is!

Funkciói a hatékony fogyasztás érdekében:


Hullám masszázs: méregtelenítő funkció, bőr feszesítés, alakformálás, mélyrétegű zsircsökkentés, izom lazítás
Infravörös terápia: súlycsökkentés, méregtelenítés, narancsbőr megszüntetése, stresszoldás
Elektrostimuláció: serkenti a vérkeringését, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormokat


OTO Chili Dunaharaszti

 Ahullámmasszázs, az infravörös terápia és az elektrostimuláció egymást tökéletesen kiegészítve segítenek az alakformálásban, fogyasztásban és anyagcserezavarok megszüntetésében.

 Napjainkban gyakori, hogy a mozgáshiány, a helytelen táplálkozás, az órákig tartó álldogálás vagy éppen ülés következtében a lábak megdagadnak, a test elformátlanodik, és ez rontja az általános közérzetet, veszélyezteti az egészséget: visszérproblémák, ödémák és narancsbőr keseríthetik életünket, amelyek hátterében a nem megfelelő nyirokkeringés áll.

 Akezelés során 3 különböző programmal dolgozunk: zsírégetés, nyirokmasszázs és alakformálás, melyek variálása biztosítja a tökéletes fogyasztást és megújítja a bőrt. A kezelési funkciók harmóniában állnak az emberi testtel és kedvezően hatnak az egészségre és az anyagcserére, miközben a vendég kellemesen relaxálhat. Számos fogyasztó kezelés kellemetlen érzéssel jár – ezzel szemben a nyomásterápia különleges kényeztető masszázs érzését kelti, mely segít a tökéletes ellazulásban.

 Amegoldás a hullámmasszázs (nyirokmasszázs), melynek során a karokat, combokat, lábfejeket, a derekat méretre állítható tömlőkbe bújtatjuk, melyekbe a gép levegőt pumpál, s ezáltal enyhe, ritmikus nyomáshullámok keletkeznek, amelyek a láb legalsó pontjától kiindulva végighullámzanak a testen.

 A hullámok periodikusan, ritmusosan követik egymást, percenkénti számuk és a nyomás erőssége szabályozható.
 Presszoterápiás gépünk azonban nem csak nyirokmasszázsra képes, hiszen a tömlők egyúttal infratakaró funkciót is betöltenek.


30 perc alatt akár 15 kilométernyi futás energiafelhasználása érhető el!

 Abőr alatt kb. 4 cm mélységig eljutó infravörös sugárzás az izomszövetekre és a belső szervekre intenzív, melegítő hatást fejt ki. Válaszképpen erre a mély melegítésre, az agyalapi mirigy hatására növekszik a szív mérete és a pulzusszám. Ez a jótékony szívterhelés az edzéssel kiváltható hatást idézi elő: a test a lehűlés érdekében energiát fejt ki, miközben jelentős pulzusszám-, szívteljesítmény- és anyagcsere-fokozódás lép fel. Hatására 30 perc alatt 10-15 kilométernyi, egyszerre végzett futás energiafelhasználása (több mint 900 kalória) érhető el! Az infravörös terápia sikeresen alkalmazható izom- és mozgásszervi megbetegedések, reumás ízületi gyulladások okozta fájdalom, izomgörcsök és izommerevség enyhítésére, fokozza a vér áramlását, biztosítja a kollagén szövetek nyújthatóságát, segít az ödémák feloldásában. Mélyreható tisztító hatásának köszönhetően a bőr megszabadul a felhalmozódott szennyeződésektől és elhajt sejtektől, s feszesen ragyogóvá válik. A zsírból, vízből és felgyülemlett bomlásanyagokból álló gélszerű anyag, azaz a cellulit eredményesen eltávolítható a rendkívül erős verejtékezés segítségével.


Zsírégető hatóanyagok bevitelével és tekercseléssel tovább fokozható a hatás!

 Apresszoterápia egészségügyi szempontból is rendkívül hasznos kezelés. Jótékony hatással van a helyes keringésre, mivel masszázs funkciója a szívtől legtávolabbi ponttól indulva hullámszerűen átjárja a testet. A fekvő testhelyzet biztosítja a keringésjavító helyes testtartást a kezelés közben. Megfelelő folyadékbevitellel a nyirokrendszerre hatva páratlan a méregtelenítő hatása is.

 A testkezelés lényege a nyomásterápia, infraszauna, hullámmasszázs, nyirokrendszer stimuláció irányított folyamata, melyeket kiegészíthetünk zsírégető-feszesítő hatóanyagos tekercseléssel – így a test egy komplex kezelésben részesül. Már az első kezelés után érezhetően könnyebbek, felszabadultabbak a lábak. A kezelések hatására a comb, a derék és a karok körfogata csökken, a bőr szebb lesz, a narancsbőr eltűnik, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.


Ellenjavallatok (mely esetben a Presszoterápiát nem javasoljuk!):

• vérzékenység
• pacemaker
• szívproblémák
• magas láz
• terhesség


Kényelmes és hatékony...

Presszoterápia Dunaharaszti