Sikersztorik

Kedves Vendégeim, Köszönöm, hogy megosztjátok velem siker sztorijaitokat!

Adrienn (23 éves)

A héten Adri sikerélményét tenném közzé, motiváló célall! ;)

 2015 januárjában 85 kilóról indultam, heti két alkalom Walk Energie-vel kezdtem. Mikor látványos, pozitív változást tapasztaltam (áprilisban), akkor kezdtem odafigyelni az étkezésemre is. Azóta Power Plate függő is lettem, hetente 3-szor edzek azon, kétszer pedig Walk Energie-zem. Az eredmény: - 1 ruhaméret (- 8 kg), - 6 cm a hasamból és - 4 cm a combomból.

Nóra (37 éves)

A héten Nóra sikerélményét tenném közzé, motiváló célall! ;)

 103 kilóval kezdtem a WALKenergie edzéseket januárban. Eleinte heti 4-szer jártam. Nem diétáztam, kevesebbet ettem ugyan, de semmit sem nélkülöztem. Ennek ellenére áprilisra 8 kilót fogytam. Ezután Power Plate-vel kombináltam az edzéseket és 10 alkalommal mentem Vacu Shape-re is. Az első Vacu után a hasamból 2 centi ment le, majd nyárra összesen 17 centit vékonyodtam. A csípőmből és fenekemből is ment le, nyár közepére már két mérettel kisebb ruhát hordtam. Ősztől pedig talán egy nagyobb diétát is megpróbálok az edzések mellett.

Kati (48 éves)

A héten Kati sikerélményét tenném közzé, motiváló céllal! ;)

 Reumás hát és térdfájással kezdtem edzeni a Power Plate-en tavasszal. Hetente 2-szer mentem, elsősorban izmosodni szerettem volna. Egy hónap után már nem volt szükségem alváshoz fájdalom csillapítóra, és jobban bírtam a gyakorlatokat is. A rövid edzéseket könnyen beillesztem a hétköznapjaimba és sokkal jobb a közérzetem is. Sőt! A narancsbőröm is csökkent. Súlyfeleslegem szerencsére nem sok van, de az izmaim szépen fejlődnek és rengeteg energiám van.

Gabi (29 éves)

A héten Gabi sikerélményét tenném közzé, motiváló céllal! ;)

 30 kiló plusszal és laza kötőszövetekkel kezdtem tornázni nyár elején. Walk Energie edzésekkel kezdtem, majd a Power Plate-et kombináltam a Vacu Shape-vel. Napi egy órányi edzéssel két hét után először a bőrömön láttam változást. Feszesebb volt és nem volt plöttyedt. Egy hónap után a Vacu Shape-en egyel kisebb ruhát adtak rám. Két hónap múlva pedig 5 kilóval nyomott kevesebbet a mérleg. Diétázni nem tudok, de most nem is erőltetem. Nagyon meg vagyok elégedve az itt dolgozó emberek hozzáállásával.A WALKenergie óra hangulata és hatása vitathatatlan.Mindenkinek Szívből ajánlom.!

Ági (53 éves)

 Az élő példája vagyok annak, hogy sosem késő elkezdeni edzeni! 3. hónapja vagyok lelkes rajongója a WALKenergie edzéseknek, heti 3 alkalommal járok. Fittséget, könnyebb mozgást reméltem a tornától, mellé pedig 6 kiló fogyást és egyel kisebb ruhaméretet is kaptam. A térdfájásom már csak emlékeimben él, az emeletre fel-le szaladgálás meg sem kottyan. A kerti munkák sem viselnek úgy meg: hajlongok, cipekedem, akárcsak 20 évvel ezelőtt. Az étkezésemet is megreformáltam: kevesebb szénhidrátot eszem, a fehér cukrot és lisztet mellőztem, helyettük kókuszzsírral és olivaolajjal főzök. Sok tejterméket, gyümölcsöt és zöldséget fogyasztok, a csokit pedig müzli szeletre cseréltem. Az eredmények folyamatosan motiválnak! Mindemellett a Magnólia Stúdió dolgozóinak is rengeteget köszönhetek, nélkülük nem sikerült volna ez a nagyszerű átváltozás! Itt mindig személyre szabott törődés vár rám. Profi munkát végeznek!

Testkezelés

Szőrtelenítés Dunaharasztin

Szőrtelenítés
Végleges és tartós eredmény a legkorszerűbb technikával.

Tovább...
Power Plate Dunaharasztin

Power Plate
Dunaharasztin csak nálunk...

Tovább...
Alakformálás Dunaharasztin

Alakformálás
A tökéletes megoldás hoyg készülj a nyárra...

Tovább...
Walkenergie Dunaharasztin

Walkenergie
Hatékonyan a sportos alakért...

Tovább...