(Sz)Ép testben ép lélek

 És Neked mi a kifogásod? - Elgondolkodtató a Magnólia Stúdió egyik sokat hangoztatott mottója. A mozgásközpontú, újgenerációs gépekkel felszerelt létesítményben minden eszköz az egészséget-szépséget hivatott szolgálni. Mindezt a XXI. századi elvárásokhoz igazítva, vagyis kevés időbefektetéssel, a maximumot hozhatja ki magából az, aki hetente legalább 30 percet rászán az idejéből.

 Nagyot álmodott Bunás-Török Éva, amikor Dunaharasztin létrehozta a tökéletes külső, egészséges belső műhelyt: a Magnólia Stúdiót. A tulajdonos maga is sportolóból lett hivatásos edző, aki egészségügyi diplomájával tökéletes kombinációját nyújtja a hétköznapi ember elvárásainak: minden korosztály és minden egészségügyi korlát ellenére képes szakszerű, gyorsan és hatékonyan végezhető mozgásformát kínálni.
 A családias hangulatú teremben nem tornadressz divatbemutatókat tartanak és nem étrend-kiegészítők szedésére sarkallnak. Helyette profi szakemberek foglalkoznak, vendégközpontú hozzáállással, hétköznapi igényekkel, problémákkal küzdő nőkkel-férfiakkal.

 A Magnólia Stúdió 2011-ben Flabélos Stúdióként kezdte működését. A tulajdonos pajzsmirigy betegsége miatt jelentős túlsúllyal küzdve ezt a gépet találta a leghatásosabbnak, amivel szeretett volna más, - hozzá hasonlóan megváltozott testalkatú - embereken is segíteni. A Flabélost testkezelésekkel bővítette, majd miután úgy érezte, kimerítette a gép adta lehetőségeket, új mozgásformák után kutatott. Buzgalma eredményeként a környéken kizárólag ebben a stúdióban lehet WALKenergie edzésen részt venni, ami az egyik leghatékonyabb zsírégető mozgás. A jó hangulatú, csoportos zenés edzések tetőtől talpig átmozgatják a fáradt, elsorvadt izmokat, pár edzés után rég nem látott hasizmát is felfedezheti, aki már nem is emlékszik rá, hogy neki is van olyan.

 Dunaharasztin és környékén csak ebben a stúdióban lehet kipróbálni a Power Plate gép áldásos hatását, ami mindössze 30 perces edzés, mégis tónusos, formás test és fájdalommentesség a jutalma annak, aki addig térdizületi, netán gerinc bántalmakkal küszködött, s emiatt nélkülözni kényszerült a mozgás okozta örömöket. Segít a szülést követő meggyengült izomzat regenerálásában, mi több a cukorbetegségben, alvászavarban szenvedők számára is gyógyír. Személyi edző segítségével az összes korlátozó egészségügyi probléma mellett is vissza lehet nyerni általa a rég elveszettnek hitt egészséget, és a hőn áhított formát. A sportos vendégek számára is kihívás, hiszen a jól képzett edzők a legizmosabb vendégeket is képesek megizzasztani.

 A környéken sehol máshol nincsen VacuShape gép, melynek zsírbontó hatása egyedülálló. Mindössze 30 perc tempós séta, egyéni igény szerinti sebességgel, mégis az első alkalom után centikkel csökken a haskörtérfogat, a vérkeringés felgyorsul, az erek kitisztulnak, mi több a high tech gépnek köszönhetően még a kalória égetést is nyomon követheti, aki a sportos gyaloglást választja.

 Az "egy helyen minden" elv mentén a stúdióban kozmetika is működik, ami az ismert alapkezeléseken túl komplex szépészeti eljárásokat, testkezeléseket, infraszaunát, nyirokrendszert stimuláló hullám masszázst, végleges szőrtelenítést, fogfehérítést, 4D szempilla-pótlást, fülbelövést is kínál.
 S hogy lehet-e még mindezt fokozni? A Magnólia Stúdióban egyéni igények szerint dietetikus szakemberrel is konzultálhatnak azok, akik nem várnak az újévi fogadalomig, s mihamarabb szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.

 Az első alkalom az összes sporteszközön ingyenes. "Lépj ki a komfortzónádból!"

Szöveg: Flatsker Anett

Testkezelés

Szőrtelenítés Dunaharasztin

Szőrtelenítés
Végleges és tartós eredmény a legkorszerűbb technikával.

Tovább...
Power Plate Dunaharasztin

Power Plate
Dunaharasztin csak nálunk...

Tovább...
Alakformálás Dunaharasztin

Alakformálás
A tökéletes megoldás hoyg készülj a nyárra...

Tovább...
Walkenergie Dunaharasztin

Walkenergie
Hatékonyan a sportos alakért...

Tovább...