VacuShape – A Jövőd itt kezdődik

Ajánlások a legjobb

eredmények eléréséhez

 Dr.Hostýn tanulmányai – aki a VacuShape készüléket klinikailag tesztelte – kimutatták, hogy ajánlott 10 perces bemelegítő gyakorlatok végzése (szobabicikli, futópad, stb.) a készülék használata előtt. Így a zsírégetés már az első perctől fellép a VacuShape készülékben, ellenben az ún.”hideg start” esetében ez csak a 6-10-ik perctől igaz.

Az alkalmazás előtt fogyasszon szénhidrátokban gazdag ételeket (rizs, burgonya, tészta vagy műzli). Az alkalmazás után fehérjéket (hal-, hús-, baromfi-, illetve tofu pl. zöldségekkel).

A készülék használatához könnyű öltözék szükséges, pl. vékony melegítő, sort nadrág, és lapos talpú sport lábbeli. Ügyfeleinknek javasoljuk, hogy a VacuShape használata után nem tanácsos szoláriumba, szaunába menni és ne végezzenek olyan gyakorlatokat, melyek extrém módon terhelik az alsó végtagokat.


WALKenergie Dunaharasztin

Miért jó?

• Sokk terápia-legalább 20 alkalom, 3x hetente, 6 héten keresztül az anyagcsere legjobb beindításához. Az eredmények már 10 alkalom elteltével láthatóak (a bőr kisimul abban az esetben is, amennyiben nem keletkezik azonnal súly és centimétervesztés).

• Mindössze 30 perc elég a jó eredmény eléréséhez. A normális légköri nyomáson 20-30 perc edzés elteltével jelentkezik a zsírégetés. A VacuShape készülékben ez az idő legalább 1/3-val csökken.


 A maximális eredmény elérése érdekében javasoljuk – saját tapasztalatainkból kiindulva – a váltakozó vákuum P2 és P3 programokat. A legerősebb vákuumos P1 programot ritkán használjuk. A gyakoribb alkalmazás eredménye lehet a hajszálerek áttetszése a bőrön. Az állandó egyenletes nyomással dolgozó programok nem olyan hatékonyak, mint a váltakozó nyomással dolgozó programok.

 A gyakorlat végzése idején szigorúan be kell tartani az optimális szívritmus (OTF) ellenörzését, mert ez a pulzusszám, a test energiaszükségletét fedezi a 80%-ban zsír és csupán 20% szénhidrát égetésével, ami fontos a maximális eredmény eléréséhez. Képlet a megfelelő OTF kiszámításhoz: OTF=0,65x(220 – az ügyfél életkora).


WALKenergie Dunaharasztin

Maximális hatás:

 A maximális hatás elérése érdekében alkalmazhat a gyakorlat előtt cellulitisz (narancsbőr) elleni krémet. Tartsa be a rendszeres italfogyasztást. Képlet: (súly: 8) x 0,3 =? liter, beleértve a karnitine-t tartalmaó italokat, vagy kiegészítőket is. A VacuShape használata mellett nem szükséges fogyókúrázni. Ha az ügyfél követi a fent említett ajánlásokat a testének elegendő energiatartalék áll rendelkezésre, és ezáltal a zsírégetés magasabb fokra emelkedik.